EASYPIX DV 5211 DRIVER

De verwijderbare schijf kan niet gevonden worden na het aansluiten van de camera op de computer. Druk op de W knop om foto’s in miniatuur te bekijken. Leer uw camera kennen 5. Solution Vervang de batterijen of installeer ze correct. Selecteer deze modus om close-up foto’s te nemen afstand 11cm – 18cm. Records the image to be taken.

Uploader: Vudosar
Date Added: 16 January 2011
File Size: 67.44 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 40962
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

User Guide for EasyPix Camcorder and Action Cam, Free Instruction Manual

De batterijen gaan snel leeg. VGA x1. Zet de camera eerst uit.

Houd de camera bij het nemen van foto’s stevig vast tot het piepgeluid klinkt. Als u een video of foto van omgevingen of mensen wilt maken 0.

Plaats 2 AAA alkaline batterijen in de camera. De zelfontspanner is nu klaar voor gebruik.

Accessory Assistant

De camera bepaalt of de flitser moet worden gebruikt of niet. Stel de camera in op foto-modus. Plaats de Micro SD-kaart in de camera.

Batterijen zijn te leeg. On this page you can get: Gebruik afhankelijk van de afstand tot het object dat wordt gefotografeerd de macroschakelaar om de afstand in te stellen. Als glimlachdetectie AAN staat, dan zal de sluiter automatisch activeren wanneer een glimlachend gezicht wordt gedetecteerd Let op: Als u niet zeker weet of er genoeg belichting is, zet de automatische flitser aan door op de flitser-knop te drukken.

  DILONG PU203 ADAPTER DRIVER DOWNLOAD

We hope, that this document of instructions for use will help you. Druk op de rechts-knop om vooruit te spoelen of op de links-knop om terug te spoelen. Pdf file can easypox able to view any time also in “offline state” without internet connection. Voor flitslichtfuncties selectie in fotomodus.

EASYPIX DV HD MANUAL Pdf Download.

De videoclip zal nu worden opgeslagen als een AVI-bestand in het geheugen van de camera. Het menu zal verschijnen. Druk op de MODE-knop om de videoclip-modus. Records the image to be taken.

Accessory Assistant

Aansluiten op een PC Het apparaat kan worden aangesloten eaypix de computer als massaopslagapparaat en foto- en videobestanden overdragen voor opslag.

De foto’s die zijn opgeslagen op uw camera of uw micro SD-kaart zullen automatisch in de juiste volgorde getoond worden. This memory can be extended with a micro SD memory card not included.

Problemen oplossen Problem Kan de camera niet aanzetten Foto’s kunnen niet worden opgeslagen bij het nemen van foto’s. Exsypix op deze knop om de afspeelmodus te betreden. Maak de lens schoon met een zachte, droge doek.

  GIGABYTE GA-7N400 PRO2 SATA DRIVER

De foto zal worden genomen nadat de timer de door u ingestelde vertragingstijd heeft bereikt. Aantal foto’s of video’s.

Solution Vervang de batterijen of installeer ze correct. De verwijderbare schijf kan niet gevonden worden na het aansluiten van de camera op de computer. Er is maar een juiste xv om de SD-geheugenkaart in het slot te plaatsen.

Via this connection, you can download photographs and video clips to a computer.